Escola

16.07.09 153Escola Bressol Municipal El Teler
c/ Corró, 349 Granollers 08401
Tel.938496440 a8070702@xtec.cat
 
 
 

L’escola Municipal El Teler és un centre de primer cicle d’educació infantil, que acull infants des dels 4 mesos fins als 3 anys i acompanya i col.labora amb les famílies, donant suport en la tasca de criança i educació dels infants.

Està situada al barri Lledoner, en la zona nord de la ciutat.

L’escola El Maragall SignaturaTeler forma part de la xarxa d’Escoles Bressol Municipals de Granollers. Les tres escoles tenim un marc de referència comú que ens identifica, posant l’accent en donar un servei de qualitat des de les diferents perspectives: des dels infants, les famílies, les professionals i la comunitat, i alhora, en cada escola desenvolupem el nostre pla anual tenint en compte el context i les peculiaritats del nostre barri i d’acord al Projecte Educatiu de Centre. El Teler és una escola de nova creació que s’inicià al curs 2009/2010, es crea com a resultat de la voluntat per part de l’Ajuntament d’assumir el compromís que marcava el conveni, de creació de noves places de llar d’infants, d’acord a la previsió del Mapa de Llars d’Infants de Catalunya 2004/2008 i com a resposta a la demanda creixent per part de les famílies d’ampliació de places d’escoles bressol a la ciutat.

El nom de l’escola expressa la metàfora que dóna nom al projecteteixim relacions amb les famílies, el barri i la ciutat.

“…l’escola bressol fa néixer i créixer tot uMayo teixint
n tramat de relacions  entre infants i famílies qu
e transcendeixen la pròpia vida de l’escola. Es creen relacions d’amistat que perduren.Que creen grup.Que fan xarxa. L’escola bressol per tant,col-labora en la creació del teixit
social.”

dibuixEn l’Escola Bressol El Teler, posem especial atenció en les activitats de la vida quotidiana dels infants, les propostes de joc i les activitats relacionades amb el coneixement del medi i la interacció amb l’entorn.

DSC_2244La llengua de comunicació habitual de l’escola es el català, tot i què  per afavorir la comunicació amb les famílies podem utilitzar el castellà i altres mitjans de comunicació disponibles. Entenem la diferència com un dret i una riquesa i acollim la diversitat, incloent les diferències individuals,la diversitat cultural de les famílies i les necessitats educatives de cada infant. DSC_2428A nivell comunitari l’escola treballaen xarxa amb altres professionals i serveis, col-labora en projectes dins del PEE de la ciutat o bé en relació amb les entitats educatives, culturals i veïnals.

L’edifici de l’escola és d’una sola planta, d’uns 1.200m2, amb set aules que obren al pati, una sala polivalent i un taller d’art. L’ala nord, dedicada a serveis: administració,direcció, professorat, neteja i magatzem.

Disposem de cuina pròpia de gestió externa amb l’elaboració dels àpats en el mateix centre. Visita virtual.

L’Escola Bressol El Teler ofereix;

-102 places organitzades en set grups d’edat; dos grups de nadons, dos grups de 1-2 anys i tres de 2-3 anys.

-En horari de 9 a 12 i de 3 a 5

– Servei de menjador de 12 a 1

– Servei d’acollida de 8 a 9

L’equip educatiu està format per Mestres i Tècniques en educació infantil. És un equip compromès amb el projecte comú d’escola i el formen una coordinadora amb funcions de direcció i 11 educadores.

DSC_1947               DSC_0175

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s